Contact:

S.C. MAXIM S.R.L.

BUCURESTI, Sector 6
Prelungirea Ghencea, nr.270A
cod 061715

Telefon
+ 40 21 499 11 80
+ 40 21 499 11 92
+ 40 744 311 124

Fax
+ 40 21 499 12 59

E-mail
office@maximtools.ro

  • Specialiștii MAXIM recomandă

    Aveți o aplicație deosebită de strunjire? Pentru aplicații speciale, recomandăm gama de plăcuțe de strunjire TOP NOTCH produse de Kennametal...

    produs-kennametal-0013

PROMOTIE !
Costica Voicu

Costica Voicu

Website URL:

Prelucrari material rulant

Capacitatea Kennametal de a intelege profunda implicare in economie a caii ferate, ne permite sa oferim solutii personalizate de neegalat, adaptate la nevoile clientului.

Scopul nostru este de a va ajuta sa deveniti cat mai competitivi, atat pe plan local, cat si la scara globala.

Suporti A4™ Clubhead

Va prezentam suportii A4™ Clubhead cu sectiune minima, de la Kennametal.

Acum puteti experimenta avantajele suportilor A4 la strunjire, strunjire frontala, canelare si retezare, operatii care se pot executa pe cele mai mici centre de prelucrare, masini multiax de mici dimensiuni si masini Swiss-style.

Tehnologia A4, cu unicul sau sistem de de prindere (a placutei) si o gama larga de geometrii ale placutelor, ofera cea mai mare eficienta din industrie la aschiere, pentru o mare varietate de calitati  de materiale de prelucrat.

Aveți o aplicație deosebită de strunjire? Pentru aplicații speciale, recomandăm gama de plăcuțe de strunjire TOP NOTCH produse de Kennametal...

produs-kennametal-0013

Cum alegem plăcuța potrivită pentru frezare ? Alegerea unei plăcuțe care să vă fie utilă aplicației dumneavoastră implică câțiva pași simpli.

produs-kennametal-0013

 

Compania noastră respectă mediul și îndeplinește toate condițiile legale privind protecția mediului. Energia este foarte importanta pentru noi si de aceea ne straduim sa economisim sursele conventionale utilizand pompe de caldura geotermale pentru instalatia de climatizare a cladirii in care ne desfasuram activitatea.
Participăm la metinerea unui mediu cat mai curat. In acest sens, am incheiat o serie de contracte cu firme specializate in colectarea si reciclarea deseurilor: hartie - salvand copaci, lampi fluorescente - evitand poluarea cu mercur, etc.