Despre noi

MAXIM este o firma romaneasca, de familie, infiintata in anul 1991. De la infiintare functioneaza neintrerupt pe piata sculelor de aschiere a metalelor, a echipamentelor industriale si a masinilor-unelte, oferind servicii de distributie si reprezentare pentru mai multe firme binecunoscute in intreaga lume sub brandurile: KENNAMETAL, WIKUS, KASTO, APEX, GESIPA, WERA, KELCH.

MAXIM functioneaza la nivel national prin intermediul propriilor salariati sau prin intermediul partenerilor de afaceri .

In anul 2008 ne-am mutat in sediul propriu din Bucuresti care are in dotare toate utilitatile si infrastructura necesare desfasurarii activitatilor specifice firmei la cel mai inalt nivel posibil. Cladirea este dotata cu un sistem de incalzire si racire cu pompe de caldura, aplicand astfel prevedederile nationale si europene privind protectia mediului si economisirea surselor de energie conventionale.

Din anul 2008 avem implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO9001 : 2015.Strategia de dezvoltare a firmei prevede pe langa tintele cantitative privind cifra de afaceri si directiva de dezvoltare accentuata a serviciilor aferente produselor pe care le comecializam astfel incat sa asiguram o satisfactie cat mai deplina a clientului, ca principal scop al activitatii firmei pe piata romaneasca.

 Aceste servicii vor fi:

  • livrarea prompta a produselor catre client, pe cat posibil just-a-time;
  • extinderea servicilor de reparatii si asigurare cu piese de schimb in perioada de garantie si post-garantie la toate produsele pe care le comercializam si producem;
  • generalizarea ofertarii pe principiul reducerii costului / piesa;
  • servicii de reascutire si reconditionare a sculelor de aschiere a metalului rotitoare;
  • servicii de consultanta tehnica gratuita la client pentru alegerea impreuna a solutiei optime.

MAXIM are un colectiv tanar, ambitios, bine pregatit care este in masura sa puna in aplicare cu success strategia de dezvoltare a firmei pentru urmatorii ani astfel incat firma sa-si consolideze statutul ca fiind unul din principalii furnizori de bunuri si servicii in domeniul sculelor si echipamentelor industriale.


Date de identificare

MAXIM S.R.L.
Reg. Comertului – J40/6952/1991
C.U.I.: RO 423175
Capital social: 200.000 lei
IBAN: RO05 RNCB 0082 0441 7544 0001
BCR Sucursala UNIREA

© 2010 - 2024 SC Maxim SRL by Aris Buzachis. Toate drepturile rezervate.