Sunset

Istoricul KASTO

KASTO Maschinenbau GmbH & CO.KG este o firma de familie, întemeiată în 1844 de Karl Stolzer în oraşul Achern din landul Baden Baden.

În prezent, KASTO este leader mondial în fabricaţia de maşini de debitat cu bandă, cu disc şi în producţia de sisteme de depozitare a laminatelor din metal.

Maşinile de debitat produse la KASTO au o construcţie compactă şi robustă dovedind în exploatare fiabilitate excelentă. Sunt produse executate 100% în Germania şi certificate în urma unor testări complexe în laboratoarele de cercetare proprii precum şi în producţie.

KASTO s-a preocupat permanent de creşterea preciziei debitării şi de perfecţionarea tehnică continuă a maşinilor sale, oferind produse şi soluţii tehnice de înaltă clasă pentru o debitare economică şi eficientă.

Filozofia firmei nu este aceea de a vinde maşini ci de a încheia cu clientul un parteneriat de durată, însemnând consultanţă tehnică înainte de vânzare pentru alegerea corectă a maşinii, punerea în funcţiune şi şcolarizarea personalului clientului iar apoi livrare piese de schimb şi service. Acesta este secretul succesului pentru care odată achiziţionată o maşină KASTO, clientul, apelează în continuare la acelaşi furnizor.

În domeniul sistemelor de depozitare a laminatelor din metal, KASTO a implementat soluţii tehnice şi de software prin care a reuşit optimizarea fluxurilor la clienţii săi din industrie şi distribuţia de metale. Sistemele de depozitat sunt produse la temă, care se proiectează funcţie de configuraţia capacităţilor de producţie de la client pentru a se încadra în fluxul de producţie al acecstuia.

Până în prezent, KASTO a fabricat şi livrat peste 130.000 de maşini de debitat şi peste 1500 sisteme de depozitat şi prin aceste cifre a dovedit clar că poziţia sa de lider mondial în domeniu este pe deplin meritată.

În România, firma Maxim este reprezentantul si distribuitorul firmei KASTO incepand cu anul 2005 și a reușit până la finele anului 2010 vânzarea a peste 150 de utilaje Kasto, în același timp cu dezvoltarea unui performant department de service.

© 2010 - 2024 SC Maxim SRL by Aris Buzachis. Toate drepturile rezervate.