Istoricul Kennametal

Kennametal este cunoscută pe plan mondial ca unul dintre cei mai buni furnizori de sisteme de prindere cu schimbare rapidă, dar și de sisteme de prindere convenționale.

Parteneriatul cu producătorii de mașini unelte este una din modalitățile în care cele mai noi produse au fost introduce pe piață. În paginile acestui site, veți găsi indicativul cataloagelor specializate pe diferiți producători de mașini cu comandă numerică: OKUMA, MAZAK, MORI SEIKI, NAKAMURA.


În 2013, Kennametal a achiziţionat Allegheny Technologies Incorporated (ATI - Stellram), un producător mondial de materiale cu destinatie speciala și componente complexe. Produsele ATI sprijină diverse piețe și industrii, cum ar fi industria aerospațială, petrol și gaz, energie electrică, medicină, automobile și alte piețe industriale.
Dintre sistemele care au fost lansate cu success pe piață enumerăm câteva:

  1. Sistemul KM25 pentru prelucrări exterioare respective KM3225 pentru prelucrări interne; sistemul se utilizează pe mașini cu putere de până la 22KW și nu necesită nici un fel de adaptare la mașină.
  2. KENNAMETAL a patentat mandrinele SlimLine care permit utilizarea în consolă cu lungime mare, în condiții de precizie și rigiditate ridicate; nu necesită alte sisteme de prindere în mașină
  3. Sisteme de prindere cu bucșă elastică tip ER scurtă asigură o mare rigiditate; în domeniul prinderilor cu bucșă elastică găsiți o serie de piulițe cu etanșare care pot etanșa până la o presiune de 103 bari.
  4. Pentru masinile multi-funcționale a fost conceput sistemul KM – Multistation și în curand va fi disponibil și sistemul KM-Centerline

© 2010 - 2024 SC Maxim SRL by Aris Buzachis. Toate drepturile rezervate.