Sunset

Istoricul WIKUS

Din 1958, WIKUS produce pânze de fierăstrău pentru industrie şi ateliere de prelucrări mecanice. Satisfacţia clienţilor este prioritatea principală a WIKUS și a noastră.

Präzision an der Snittstelle - Precizia debitării este deviza WIKUS și definește perfect pretenţiile pe care le are faţă de produsele sale, acest lucru făcând din WIKUS primul producător european de pânze de fierăstrău.

Pânzele de fierăstrău WIKUS sunt optimizate special pentru domeniul de aplicaţie şi materialul ce urmează să fie debitat şi prin urmare au cele mai bune rezultate la o calitate şi un randament maxim.

Produsele WIKUS isi gasesc utilitatea pentru aplicaţii din următoarele domenii: producţia şi comercializarea oţelului, construcţii de maşini, industria de automobile, industria aerospaţială, construcţii.

Indiferent că este vorba de debitarea celor mai fine piese turnate, cu finisaj de suprafaţă superior sau de debitarea unor blocuri gigantice din oţel, anvelope din cauciuc sau chiar blocuri de motor întregi pentru industria de automobile – oricând te poţi bizui pe precizia pânzelor de fierăstrău WIKUS. Pânzele de debitat WIKUS nu se opresc nici în faţa granitului sau a celor mai dure aliaje din oţel sau titan.

Maxim oferă servicii de distribuție și reprezentare pentru binecunoscuta marcă Wikus în România începând cu anul 1997 și până în prezent.

© 2010 - 2024 SC Maxim SRL by Aris Buzachis. Toate drepturile rezervate.