Apex Tool Group - Brands

Apex oferă una dintre cele mai largi selecții de unelte de fixare, prize, bucăți, extensii și adaptoare, capace protectoare până la îmbinări universale pentru aplicații industrial.

Deoarece, de mai mult de 100 de ani, uneltele industriale Cleco industriale cu precizie ridicată sunt prima alegere la nivel mondial pentru aplicațiile de asamblare și fabricație.

Dezvoltă și fabrică axe de strângere integrate pentru piața industriala, până la stații de strângere parțial sau complet automatizate pentru toate cerințele industrial.

Unelte proiectate ergonomic pentru toate aplicațiile dificile de îndepărtare a materialelor. Dotco este bine cunoscut pentru viața îndelungată și fiabilitatea ridicată a sculelor și accesoriilor.

Unelte precise, fabricate pentru o potrivire excelentă din aliajele de oțel de înaltă calitate, apoi special întărite până la o duritate lungă.

Din anul 1939, Master Power produce instrumente de calitate pentru o gamă completă de aplicații industriale. Burghie, fixare, slefuire, finisare, unelte de taiere si multe altele.

Linia Quackenbush este cea mai largă și cea mai cuprinzătoare ofertă disponibilă în aplicațiile aerospațiale cat și în alte industrii.

Una dintre cele mai largi linii de echipamente avansate de foraj (ADE) și instrumente de tăiere în HSS, Carbide și PCD pentru industria aerospațială.

© 2010 - 2024 SC Maxim SRL by Aris Buzachis. Toate drepturile rezervate.